Bayramın keyfini çıkarın

Bayramda herkes keyifle sohbet edip yemek yerken siz kanepeye dökülen yiyecek ve içeceklerin temizliği nasıl olacak acaba gelen herkes oturabilecek mi yoksa mutfaktan sandalye getirmemiz gerekir mi, yatıya kalırlarmı acaba misafir çarşafları yorganları nerede diye düşünüyorsanız bu yazımda sizin için güzel çözümler sunacağım.

Serbora  maxi köşe takımı 3 ayrı parçadan oluşuyor, iki adet kanepe bir adette köşe koltuğundan.Kanepelerden isterseniz ikisinde de sandık olabilir veya sadece biri sandıklı biri sabit olabilir sandık alanında yatıya kalacak olacak misafirlerinizin çarşaflarını yorganlarını saklayabileceğiniz sandık alanı mevcuttur. Sırt yastıklarını kaldırdığınızda hem tek kişilik yataklı koltuk hem çift kişilik yataklı koltuk hemde  sandıklı koltuk olarak kullanabileceğiniz bir ürün.

Kalabalık misafirleriniz için geniş oturum alanına sahip kimse ayakta kalmayacak mutfaktan sandalye getirmenize kalmaz, isterseniz bu ürünü  U şeklinde büyük köşe olarak modüllerini çoğaltabilirsiniz.

Oturum yerlerini, sırt yastıklarını, kırlentlerini ve alt bazadaki kumaşını çıkartıp evinizdeki çamaşır makinasında yıkayabilir ve tertemiz olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz zaman yedek kılıf alabilirsiniz böylece evinizdeki ürünü yeni almış gibi daha uzun zaman

Hem tek kişilik yataklı koltuk olarak kullanım sağlar ,

Hemde yataklı kanepe nin yatak olarak değil 3lü kanepe olarak kullanacağınız zaman yorganı çarşafı yastığı koyabileceğiniz 3lü sandıklı kanepe olarak kullanabilirsiniz.

One thought on “Bayramın keyfini çıkarın

  • 7uptheme

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer at magna ex. Morbi elementum ut velit in malesuada. Donec a diam neque. Nulla malesuada in ante vel ultrices.

Yorum Yap